Powered By Blogger

22 Nisan 2014 Salı

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER CAMEO

Daha önce internette gezinirken karşılaşmış olduğum bir görseli sizinle paylaşmak istiyorum. Hepimizin bildiği gibi Captain America: The Winter Soldier filmi ülkemizde vizyona girdi
ve bence gayet de başarılı bir film olmuş. Filmle ilgili daha önce yazmış olduğumuz eleştiri yazımızı burada okuyabilirsiniz (http://supergucum.blogspot.com.tr/2014/04/captain-america-winter-soldier-film.html). Filme ismini veren Winter Soldier karakteri Ed Brubaker tarafından Cap'in 2. Dünya Savaşı esnasında ölen ortağı Bucky'nin 'diriltilerek' oluşturduğu bir karakter. Yani daha ayrıntılı açıklamak gerekirse 2. Dünya Savaşı sırasında ölen genç delikanlı Bucky aslında ölmemiş ve Ruslar tarafından bulunup kopan sol kolu yerine metal bir kol yerleştirilerek sadece çok önemli görevlerde kullanılmak üzere kullanılan ona ihtiyaç duyulmadığında da buz kütlesine konularak yaşlanması engellenmiş ve bu sayede günümüzde hale genç olan bir karakter. Peki bunları yaratan kişi kim? Ed Brubaker. Şimdi aşağıdaki görsele bir bakmanızı istiyorum.


Bu görselde ne görüyoruz şimdi? Captain America: The Winter Soldier filmindeki Winter Soldier'imizi operasyon sandalyesindeyken yanında bir adamla görüyoruz. İşte burada önemli olan o adam, çünkü o adam Ed Brubaker'dan başkası değil. Filme adını veren hikayenin yazarına bir cameo sahnesi çekmek isteyen Marvel bunu en iyi şekilde yapmanın yolunu Ed Brubaker'ı Winter Soldier'ı yaratan bilimadamlarından biri olarak kullanmayı seçmiş. Eğer ki Ed abimize bu şekilde cameo vermelerinin sebebi düşündüğümüz gibiyse kendilerini bir kere daha tebrik edip saygılarımızı sunmak istedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder