Powered By Blogger

13 Nisan 2014 Pazar

DİZİLER İLE İLGİLİ GELİŞMELER


Hepimizin bildiği gibi son yıllarda süper kahraman filmlerine olan ilgide büyük bir artı var, e bunun devamı olarak da televizyon dizileri de kaçınılmaz olarak gelmeye başladı.

10 sezon boyunca Smallville izleyen biri olarak söylüyorum ki günümüzdeki 'hero' dizilerinden çok memnunum. Görünen o ki tek memnun olan ben değilim bu yüzden de 'hero' bazlı 3 yeni dizi de önümüzdeki sezondan itibaren bizimle olacak.


Peki ne hangi yeni diziler bizimle beraber olacak dediğiniz duyar gibiyim. Tabii bunu ağzınızdan salyalar akmayacak bir şekilde sorsaydınız daha çok hoşuma giderdi ama.... neyse. Dizilerimize dönecek olursak eğer bunlar: Flash, Gotham ve Agent Carter.

Şimdi siz Agent Carter kim diye soracaksınız hemen söyleyeyim. Kendisi Captain America'mızın 2. Dünya Savaşı sırasındaki kalp yarasıdır. İlk Captain America filmini beğenmemiş olmama rağmen Agent Carter karakterini başarılı bulmuştum. O yüzden de bu yeni diziyi merakla bekliyorum. Diziyle ilgili olarak ise, filmde de Peggy Carter'ı oynayan Hayley Atwell yine karşımıza aynı rol ile geri dönüyor. Dizinin toplam 13 bölümden oluşacak olması planlanıyormuş ve tekrardan Howard Stark'ı da görecekmişiz.


Jim Gordon
Bir diğer yeni dizimiz Gotham ise Batman'den önce, Bruce Wayne henüz daha bir çocukken Gotham Polis teşkilatını ve Jim Gordon'un kariyerinin ilk yıllarını anlatacak bizlere. Dizinin başrolünde Ben Mckenzie'yi Dedektif Jim Gordon rolünde seyredeceğiz. Gordon'un ortağı Dedektif Harvey Bullock rolünde ise Donal Logue'yi izleyeceğiz. Genç Bruce Wayne'imizi ise David Mazouz, genç Seline Kyle rolünde ise Camren Bicondova'yı izleyeceğiz. Batman'ın uşağı, sırdaşı, akıl hocası, gözümüzün nuru Alfred abimiz rolünü ise Sean Pertwee oynayacak. İleride her biri Batman'in azılı düşmanları olacak olan Edward Nigma nam- diğer Riddler, Oswald Cobblepot yani Penguen ve Posion Ivy'i de sırasıyla Cory Micael Smith, Robin Taylor ve Clare Foley canlandıracak. Eh size diziyle ilgili bütün sıkıcı bilgileri verdik. Şimdi de bir soru sormak istiyoruz, eğer ki Batman'siz Gotham olmaz Gotham'sız da Batman olmazsa, Batman'siz bir Gotham dizisi sizce nasıl olur?




Genç Bruce Wayne daha şimdiden geleceğine hazırlanıyor gibi görünüyor. Tabii ki Catwoman'ımız Selina Kyle da genç yaşta hırsızlığa başlamış.

Kostüm hakkında düşünceleriniz neler?
Son dizimiz ise The Flash. DC'nin Arrow ile sağladığı başarıdan sonra CW kanalı yeni bir DC projesiyle daha karşımıza çıkıyor. Zaten Arrow'un ikinci sezonunun 8 ve 9. bölümlerinde Barry Allen yani Flash'ı henüz Flash olmadan önce görmüştük. Hatta 9. bölümün sonunda Flash'ı Flash yapan laboratuvar kazasını da görmüştük. Flash'ın ilk bölümünde daha önceden gösterdikleri bu sahneyi mi kullanacaklar yoksa farklı bir şekilde mi giriş yapacaklar açıkçası bunu merak ediyorum. Tabii şimdi aklınıza şu gelebilir, e madem Flash güçlerini kazandı dizisi de önümüzdeki sezon başlayacak, o zaman biz neden Flash'ı Arrow'da güçlerini kullanırken görmüyoruz diye sorabilirsiniz. Bunun cevabını da zaten Arrow'da veriyorlar. Tabii ki kimse Flash'ın güçlerini kazandığını bilmiyor çünkü kendisi şu an komada, doğal olarak da sağda solda son sürat koşuşturamıyor. Barry Allen'ı oynayan Grant Gustin hakkında da bir kaç şey söylemek gerekirse, biraz daha sarışın olabilirmiş fakat oyunculuk açısından Flash'ın espritüel tarafını başarılı bir şekilde yansıttığını ve güzel bir karakter sunduğunu düşünüyorum. Tabii genel olarak yorumlayabilmek hatta daha önemlisi izleyebilmek için yine beklememiz gerekecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder