Powered By Blogger

15 Nisan 2014 Salı

X-MEN: DAYS OF THE FUTURE PAST MÜTHİŞ REKLAMLAR


Bu yılın merakla beklediğimiz bir başka süper kahraman filmi olan X-Men: Days of the Future Past 23 Mayıs'ta gösterime girecek. Filmin vizyona girmesi de yaklaştıkça da filmle ilgili yapılan reklamların sayısı da ciddi şekilde artıyor. Hatta sadece sayısının artmasıyla kalmıyor çok da güzel işlere imza atıyorlar.



Örneğin, http://www.25moments.com/ bu sitede mutantların gerçekten var olduğu üzerine bazı haberler hazırlanmış. Kabaca haberlerin içeriklerine değinmek gerekirse, mutantların dünya tarihinin önemli anlarında etkisi olup olmadığıyla ilgili haberler sunulmuş. Gerçekten çok başarılı ve ilgi çekici bulduğum bu sitenin videosunu da aşağıda paylaşıp seyir zevkinize sunuyorum.

Bu site de http://www.thebentbullet.com/#!/home JFK suikastinde mutantların parmağının olup olmadığı üzerine yapılan haberleri bulabileceğiniz bir site olmuş. Kişisel fikrimi sorarsanız eğer (hala okuyorsanız 'evet' dediğinizi varsayıyorum), sitede gezinirken anlatılanların sanki özel federal gruplar tarafından gizlenmiş bilgilerin açıklandığı gerçeklik hissiyetinde merakla geziniyorsunuz.

JFK suikasti ile suçlanan Magneto
Filmle ilgili yapılan bir diğer site ise ( http://www.trask-industries.com/#/home ) filmimizin 'kötü' adamı olan Boliver Trask'ın sahibi olduğu Trask Industries'ın resmi sitesi. Burada bulabileceğiniz şeyleri ise gerçek bir firmanın sitesinde gezdiğinizde bulabileceklerinizle aynı sadece tek fark Trask Industries'in gerçek olmayışı, e doğal olarak da bilgiler de maalesef gerçek değil.

Boliver Trask

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder