Powered By Blogger

12 Nisan 2014 Cumartesi

HERKESE MERHABA

Herkese Merhaba,

Evet üçüncü kez herkese dedikten sonra biraz kendimizi anlatalım. Blogumuzun amacı son zamanlarda filmler sayesinde popülaritesi iyice artmış süper kahramanlarla ilgili.


Peki kim bu süper kahramanlar? Hepinizi de tahmin edebileceği gibi, Avengers, Spiderman, Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, X-Men, Batman, Superman, Wonder Woman, Flash gibi Marvel ve DC firmalarının süper kahramanları.

Peki biz bu süper kahramanlarla n'apacağız? Malumunuz özellikle son yıllarda artan süper kahraman filmleri baya bir popüler olmuş durumda. Biz de elimizden geldiğince size bu filmlerle ilgili haberler olsun, videolar olsun, çeşitli görseller olsun, fragmanlar olsun, vizyona giren filmler hakkında eleştiri yazısı olsun çeşitli haberler sunacağız. Peki bununla sınırlı kalacak mıyız tabii ki hayır! Aynı zamanda çizgi roman incelemeleri, hangi çizgi romanlar okunmalı, hangi çizgi romanlar Türkçe'ye çevrildi bunlar gibi çizgi roman içerikli haberlerimizle de sizlerle beraber olacağız.

Lafı fazla uzatmadan dördüncü kere herkese merhaba dedikten sonra çok güzel vakit geçireceğimizin sözünü de vererek ilk yazımızı burada tamamlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder