Powered By Blogger

24 Nisan 2014 Perşembe

NEREDEYSE BAŞKALARI TARAFINDAN OYNANACAK 5 SÜPERKAHRAMANLAR


Su götürmez bir gerçektir ki hepimiz süper kahraman filmlerini zevkle izliyor ve o karakterler yerine zaman zaman kendimizi koyuyoruz. Tabii o karakterleri sevmemizin bir diğer sebebi de karakterlere hayat veren oyuncular.
Peki o çok severek izlediğimiz süper kahraman rollerindeki oyuncuların neredeyse başkaları olacağını biliyor musunuz? Sizin için neredeyse başkası tarafından oynanacak karakterleri belirledik ve bir liste hazırladık. Buyurun sizi listeye alalım....

1. WOLVERINE

İnanılması güç geliyor belki ama Hugh Jackman, Wolverine için düşünülen ilk tercih değil, hatta ikincisi bile değil. Bryan Singer ilk X-Men filmini çekeceği zaman en popüler mutantı oynaması için ilk önce Russell Crowe'a teklif götürmüş fakat Crowe teklifi reddetmiş. Daha sonra rol için Dougray Scott'a teklif götüren yönetmen, o sırada Scott'ın Mission Impossible 2'nin çekimlerinden dolayı Scoot'ın teklifi kabul edememesi üzerine üçüncü tercih olan Hugh Jackman'a rol ile gitmiş. İyi ki de ilk iki aday rolü reddetmiş ki bugün hala ölümsüz mutantımızı Hugh Jackman canlandırıyor, hatta o kadar iyi canlandırıyor ki başkasının bu rolde olabileceğini hayal bile edemiyoruz.
Russell Crowe                                         Dougray Scott
2. SPIDERMAN


Hepimiz Sam Raimi'nin Spiderman filmlerini sevdik beğendik. Hatta üçüncü filmi berbat etmeselerdi belki de hala aynı ekip ve kadroyla çekilen Spiderman filmleri izlemeye devam ediyorduk. Bu Spiderman filmlerini hepimizin sevmesinin bir nedeni de şüphesiz ki Tobey Maguire'ydi. Peter Parker ve Spiderman rolüne gerçekten çok yakışan oyuncu, film için denenmeden önce Spiderman rolü için James Franco denenmiş. Evet aynı filmde Harry Osborn'u oynayan arkadaş oluyor kendisi. Ama rolü daha başarılı bir profil çizen Tobey almış, iyi ki de almış. Fakat Tobey'nin tek Spiderman olamama macerası bu değil. Spiderman 2'den önce çekimlere başlamadan bel rahatsızlığı olan ve bu yüzden çekimlere katılamayacak durumda olan Tobey yerine Sam Raimi Jake Gyllenhaal'ı düşünmüş. Neyse ki çekimlere başlanmadan önce Tobey'nin bel rahatsızlığı yeterince düzelmiş ki belki de hala en iyi Marvel filmi olan Spiderman 2'yı yeni bir Peter Parker yerine gerçek Peter Parker ile izledik.

James Franco                                   Jake Gyllenhaal
3. THOR


Marvel'ın cast seçimlerinde çok başarılı olduğu bir gerçek. Cris Hemsworth da Thor rolüyle bu başarının bir başka örneği. Peki size Cris Hemsworth'dan önce Thor rolü için Tom Hiddleston düşünüldü hatta cast çekimleri bile yapıldı desem ne dersiniz? Bildiğimiz Loki, Thor rolü için çekimlerde bulunmuş. Thor rolü için oyunculuğu her ne kadar çok beğenilmiş olsa da Tom Hiddleston'un 'Thor' olmaması rolü alamamasına sebep olmuş. Fakat Tom Hiddleston'a başka bir rol bulmuşlar, Loki.

4. IRON MAN



Eminiz ki hiçbirinizin aklından Tony Stark rolü için Robert Downey Jr.'den başkası geçmiyordur, hatta olabileceğine ihtimal bile vermiyordur. Ama neredeyse olacakmış, hem de Tom Cruise. İlk Spidermanfilmi çıktıktan sonra konuşulan muhtemel bir Iron Man filmi için düşünülen isim Tom Cruise'ymiş ama zaman içinde senaryoyu da beğenmeyen Tom Cruise, Tony Stark olmaktan vazgeçmiş. İyi ki de vazgeçmiş, vazgeçmeseydi belki de bugün RDJ'nin muhteşem performansıyla başlayıp The Avengers'a kadar uzanan Marvel Cinematic Universe var olmazdı. 


5. SUPERMAN



1990'ların başında Tim Burton'ın iptal edilen bir Superman projesi olduğunu biliyor muydunuz? 'Superman Lives' adını taşıyacak olan filmde Superman'i oynaması için seçilen aktör ise Nicholas Cage. Nicholas Cage'in bir çizgi roman hayranı olduğunu bilmeyen kalmamıştır heralde ama Superman de olmaz ki şimdi. Sanırım aşağıdaki çekimlerden kalma fotoğraf anlamanızı daha da kolaylaştıracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder