Powered By Blogger

28 Nisan 2014 Pazartesi

O KÜÇÜK KIZ SCARLET WITCH .......


Quicksilver ve Scarlet Witch, Magneto'nun çocukları olan mutantlar, bunu az çok çizgi roman okumuş biri bilebilir. Mutant olmalarına rağmen hem Quicksilver hem de Scarlet Witch birer Avengers üyesidirler.
Şimdi malumunuz Marvel'ın tüm karakterlerinin sinema yayın hakları tek bir firmada değil. X-Men Fox'ta, Avengers ise Disney'de. Hem mutant olan hem de Avenger üyesi olan bu iki karakterimizin yayın hakları ise her iki filmde birden bulunuyor.

Önümüzdeki sene gösterime girecek olan Avenger: Age of Ultron filminde hem Quicksilver'ı hem de Scarlet Witch'i göreceğiz. 23 Mayıs'ta gösterime girecek olan X-Men: Days of the Future Past filminde ise Quicksilver'ın olduğunu biliyoruz. Scarlet Witch ile ilgili ise bir bilgimiz yok fakat ortalıkta dolaşan şöyle bir iddaa var. Aşağıda birazdan resmini göreceğiniz olan sahne yayınlanmış bir X-Men: DOTFP filmine ait bir sahne. Herkes Quicksilver'ın kucağında oturan bu kızın Scarlet Witch olduğunu tahmin ediyor fakat Bryan Singer yapmış olduğu bir açıklamayla o kızın Scarlet Witch olmadığını söyledi. O küçük kız, Magneto'nun en küçük kızı olan ve babası gibi metalleri kontrol edebilen Lorna yani Polaris'miş.

Bu küçük kız Scarlet Witch değil onun da bir küçüğü olan Lorna'ymış.
Scarlet Witch'in olup olmamasıyla ilgili olarak ise Bryan Singer, yaşlı Scarlet Witch'in olduğu bir sahne olduğunu fakat bunu kestiklerini söyledi. Kestikleri sahnede ise, Quicksilver'ın annesinin yukarıdaki resimde gördüğünüz küçük kıza gidip ablasını uyandırmasını söylediği fakat ablayı hiç görmediğimiz bir sahneymiş. Böyle bir sahnenin amacı da çizgi roman hayranlarına Scarlet Witch'in varlığını ima etmekmiş ki sanırım bundan vazgeçmişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder