Powered By Blogger

28 Nisan 2014 Pazartesi

JUSTICE LEAGUE GELİYOR

Hepimizin bildiği bir şey bugün resmiyet kazandı. 2016'da gösterime girecek olan Superman vs Batman filminden sonra Warner Bros. Justice League filmi yapacakmış.
Filmin yönetmenliğini de Superman vs Batman ve Man of Steel filminin yönetmeni Zack Snyder yapacakmış. Zaten Superman vs Batman filminde Wonder Woman'ın da rol alacağı daha önceden açıklanmıştı. Bir kaç gün önce de Ray Fisher'ın da Cyborg ya da Victor Stone olarak filmde olacağı resmiyet kazanmıştı.

Bütün bunlarla beraber dolaşan dedikodulara göre Aquaman rolü için iki adayın dedikoduları dolaşıyor. Matt Damon ya da Jason Momoa. Bu dedikodulardan yola çıkarsak hepimizin yapması gereken şey bence oturup Matt Damon'ın Aquaman ya da herhangi başka bir karakter olmaması için işi gücü bırakıp Warner Bros'u mail yağmuruna tutmak. Zaten muhtemelen tarihin şu ana kadar ki en kötü oyuncu seçimlerine ev sahipliği yapan Superman vs Batman umarız ki işi daha da kötüye götürmez. 

Hali hazırda yayınlanmakta olan Arrow dizisi ve önümüzdeki sezon başlayacak olan Flash dizisinin film ile bağlantısı olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Flash henüz yayınlanmadığı için bilemeyeceğim fakat Arrow gibi bir diziyi harcayacaksa eğer bir bağlantı olmamasını tercih ederim. Öte yandan yapımcılar her zaman için oyuncu seçimlerinde Arrow ekibinden yardım isteyebilir bence, istesinler yani.

Filmin kulaktan kulağa dolaşan gösterim tarihi ise 5 Mayıs 2017 olarak geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder