Powered By Blogger

8 Şubat 2015 Pazar

FANTASTIC FOUR TRAILER


Biz ortalarda yokken bir de Fantastic Four fragmanı piyasaya çıktı. Marvel'ın temellerinin atılmasını sağlayan ekip ile ilgili ve fragmanla ilgili yorumlarımızı aşağıda sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.
Şimdi şu bir gerçek, eğer ki Fantastic Foru olmasaydı bugün ne Avengers ne Spiderman ne de X-Men olabilirdi. Doğal olarak piyasa DC'ye kalır biz de Nolan'ın The Dark Knight üçlemesiyle yetinmek zorunda kalırdık. Tabii bütün bu Marvel evrenini belki de Fantastic Four'a borçlu olmamız benim bu aileyi sevdiğim kahramanlar arasına sokmaya maalesef yetmiyor.

Tüm karakterleri tek tek ele alalım; vücudunun her yerini uzatabilen bir bilim adamı, görünmez olup güç alanları yaratabilen takdir edilesi bir anne, sürekli hovarda alevli bir genç ve tamamen taşa dönüşmüş bir arkadaş. Yani ne bileyim öyle bir cazip gelmiyor. Belki Reed Richards'ın bilim adamlığı yönüyle Secret Invasion, Civil War sırasında yaptıkları, ne bileyim bir Negative Zone gayet kilit noktalar olabilir fakat burada da zaten bilimadamı kısmıyla öne çıkıyor. Neyse ben fazla uzatmadan fragmanı sizlere sunmak sonrada fragman yorumlarına geçmek istiyorum.



Şimdi fragmana gelecek olursak, bir kere ekip çok genç (ayrıca beğendiğim oyunculardan oluşuyor) bu da bizi direk olarak 'Ultimate Fantastic Four'a götürüyor. Ultimate evrenine de hiçbir zaman ısınamamış biri olarak bu pek de hoşuma giden bir şey değil açıkçası. Sonra fragmanda görüyoruz ki güçlerini 'Negative Zone'dan almışlar fakat 6 kişi gidiyorlar. Muhtemelen biri Dr. Doom diğeri de Michale B. Jordan'ın yerde ölü olarak gördüğü adam olabilir.Michael B. Jordan da gayet beğendiğim yetenekli bir genç ve ciddi anlamda Johnny olacağına da inancım tam sadece Susan ile olan abla-kardeş ilişkilerini ırk farklılığından dolayı belirlerken saçma sapan bir şey yapmasınlar bana yeter (evet ırkçı olmayalım lütfen). Onun dışında Reed'in gençliğini görüyoruz ki muhtemelen de yanındaki Ben Grimm beraber gençlik deneylerini yapıyorlar. Bunlar dışında da pek fazla bir şey yok zaten fragmanda. Bir tek Susan'ın çalıştığı yeri merak ediyorum o kadar. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder