Powered By Blogger

8 Şubat 2015 Pazar

ÜZGÜNÜZ AMA GERİ DÖNDÜK!!


Evet, evet, evet biliyoruz bu sefer baya baya bir ara verdik. Malum okul falan bitti, işe girdik, koşuşturmaca derken burayı iyice boşladık. Ama artık her şeyi toparladığımız için sağlam bir şekilde geri döndük (evet biliyorum hep çoğul konuşuyorum ama aslında tek kişiyim).
Peki biz yokken neler oldu asıl soru burada. Kısa bir özet geçmek gerekirse 'The Flash' başladı. Daha sonra Flash'ın bu zamana kadar ki maceralarına değineceğiz ama bundan sonraki yazılarımızda. Arrow bildiğiniz gibi yayın hayatına devam etmekte. Agents of S.H.I.E.L.D. Inhumans'ı almış arkasına vites yükseltip devam ediyor. Bir de beklenmeyeni başaran/başarmaya devam eden Agent Carter var ki kendisine de ileriki yazılarımızda yer ayıracağız. Son olarak da süperkahraman evreninin en ağır toplarından Batman'in genç olduğu zamanlarda geçen Gotham var. Her ne kadar yer yer tökezlese de güzel göndermelerine devam ediyor ki bu konuyu da elbet bol bol ele alacağız.

Dizi alemlerinde bunlar kol gezdirirken sinema sektöründe de baya bir şeyler oldu aslında. Mesela hem Marvel hem de DC önümüzdeki yıllara ait planlarını duyurdular ki bu artık hepinizin bildiği bir haber olduğu için bununla ilgili sadece kendi teorilerim üzerinde sizlere bilgi aktaracağız. Biz yokken tabii X-Men: Days of Future Past, Guardians of the Galaxy gibi filmler vizyonları süslediler. Ya aslıda işin doğrusu o kadar şey oldu ki hangi birine yetişeceğiz biz de bilmiyoruz ama emin olun ki yetişeceğiz ondan şüpheniz olmasın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder