Powered By Blogger

21 Mayıs 2014 Çarşamba

BATMAN VS SUPERMAN'İN İSMİ BELLİ OLDU


Biliyoruz bir süredir aranızda olamadık sizlere hizmet sunamadık ama geri döndük ve umuyoruz ki bir daha böyle bir şey tekrarlanmayacak. Neyse lafı uzatmaya gerek yok sanırım başlık yeterince ilgi çekici oldu.

16 Mayıs 2014 Cuma

ARROW FİNAL YAPTI!!!!


Arrow'un ikinci sezonunu da geride bıraktık. Blogumuzu açalı bir aydan biraz daha fazla bir süre oldu ve biz de bu süre içerisinde sizlere her bölüm hakkındaki incelemelerimizi sunduk. Bu durum önümüzdeki sezondan itibaren de devam edecek.

15 Mayıs 2014 Perşembe

ARROW & FLASH


Şu aralar Flash ve Arrow ilgili birçok haber var ve devamı da gelecek gibi duruyor. Bunlardan bir yenisi ise Arrow'un Flash'ın ilk bölümünde yer alacağının açıklanması oldu.

FLASH İLK FRAGMAN!!!!


Arrow'un yaptığı müthiş başarıyı hepimiz biliyoruz. 2 sezondur beklentileri çok güzel bir şekilde karşılayan dizinin yapımcıları da önümüzdeki sezon yayın hayatına başlayacak Flash dizisi için hazırlıklara başlamışlardı.

13 Mayıs 2014 Salı

ARROW S02E22


Sezon finaline artık sadece bir bölüm kaldı. Bu bölümün de tüm amacı tamamen sezon finaline yol hazırlamak olduğu gayet açıktı. Slade 'Mirakuru' ile güçlendirilmiş adamlardan oluşan ordusuyla şehre terör estirmeye başlıyor ve şehri tamamen alevler içinde bırakıyor.

2016 MODEL BATMAN


Bugünün önceki saatlerinde 2016 Model Batmobil'in görücüye çıktığını sizlere duyurmuştuk. Şimdi de sizlere 2016 Model Batman'i sunuyoruz.

2016 MODEL BATMOBIL


Şu an yapım aşamasında olan Batman vs. Superman filmiyle ilgili sık sık yeni haberler çıkıyor. Haberlerin çoğunluğunu oyuncu seçimleri oluşturuyor ve açıkçası pek fazla kimseyi de memnun etmiyor.

8 Mayıs 2014 Perşembe

BATMAN: GÜLEN ADAM İNCELEME


Uzun zamandır ülkemizde Batman çizgi romanları Türkçe olarak yayınlanmıyordu. Geçtiğimiz Mart ayından itibaren ise bu durum değişti ve artık Batman de Türkçe konuşuyor. Biz de sizlere hizmet sunabilmek için Batman çizgi romanlarını okuyup incelemelerimizi yayınlıyoruz.

6 Mayıs 2014 Salı

SPIDERMAN: FAMILY BUSINESS


Daha önce sizlere Superior Spiderman'in bittiğini ve yeniden Amazing'e dönüldüğünün haberini yapmıştık (Bu linke tıklayarak o habere ulaşabilirsiniz http://supergucum.blogspot.com.tr/2014/05/superior-spiderman-bitti.html).

SPIDERMAN'IN SONUNDAKİ X-MEN SAHNESİ


Daha öce The Amazing Spiderman 2'nin sonunda X-Men: Days of the Future Past filmine ait bir sahnenin olacağı açıklanmıştı.

GOTHAMN'DAN İLK FRAGMAN GELDİ


Gotham'ın Batman'den önce nasıl bir yer olduğunu anlatacak olan ve Jim Gordon üzerinden ilerleyecek olan Gotham dizisiyle ilgili haberleri daha önce sizlere duyurmuştuk.

4 Mayıs 2014 Pazar

SUPERIOR SPIDERMAN BİTTİ!!!!


Bir yıldan biraz daha fazla bir süre önce dost canlısı komşumuz Spiderman, Dr. Octupus'un zihin değiştirme oyunu yüzünden hakkın rahmetine kavuşmuştu. Son çıkan Superior Spiderman #31 ile de Superior Spiderman hikayesi bitmiş bulunuyor ve bundan sonra yeniden Amazing Spiderman'a kavuşuyoruz.

PELERİNLİ SÜVARİ'YE GERÇEKTEN NE OLDU?


Şu an sizlerle daha önce sözünü ettiğimiz çizgi roman incelemelerinden ilkini yapmak için beraberiz. İlk incelememiz için ise 'Pelerinli Süvari'ye Ne Oldu'yu seçtik. Malum sonuçta Batman çok popüler bir karakter ve de hikayemiz yeni çıkmış güncel bir cilt.

1 Mayıs 2014 Perşembe

PROFESÖR X'İN NASIL YÜRÜDÜĞÜ BELLİ OLDU


Amerika ile aynı anda 23 Mayıs'ta gösterime girecek olan X-Men: Days of the Future Past filminde göze çarpan ayrıntılardan biri genç Profesör X'in yürüyebilmesiydi.

EN İYİ 10 SÜPER KAHRAMAN FİLMİ


Süper kahramanların son yıllardaki popülaritesi tartışılmaz bir gerçek. Bu popülaritenin sebebi de yüksek bütçeli sinema filmleri. E ortada bu kadar popüler bir sektör ve bu kadar çok film varken en iyi süper kahraman filmi hangi filmdir sorusu da kaçınılmaz oluyor. Biz de sizin için en iyi olduğunu düşündüğümüz 10 süper kahraman filmini sıraladık. Yargısı size kalmış.

ARROW S02E21


Bu sefer Arrow'un yeni bölümüyle ile ilgili incelememizi sizlere daha erken sunuyor olabilmekten dolayı ne kadar mutlu olduğumuzu belirtmek istiyor ve lafı uzatmadan direk bölüm ile ilgili incelememize geçiyorum.

WOLVERINE'DEN KÖTÜ HABER


Hugh Jackman Wolverine rolü ile öyle özdeşleşti ki sanki karakterin kendisi oldu. Neredeyse çizgi romanlarda bile Wolverine'yi gördüğümüz zaman Hugh Jackman zannedecek hale geldik.