Powered By Blogger

1 Mayıs 2014 Perşembe

WOLVERINE'DEN KÖTÜ HABER


Hugh Jackman Wolverine rolü ile öyle özdeşleşti ki sanki karakterin kendisi oldu. Neredeyse çizgi romanlarda bile Wolverine'yi gördüğümüz zaman Hugh Jackman zannedecek hale geldik.
Hugh Jackman birkaç gün önce yaptığı açıklamasında Wolverine 3'te muhtemelen son kez Wolverine olacağını söyledi. Yani bence Marvel'ın açıkladığı 'Death of Wolverine' haberinden daha kötü bir haber bu, tabii kaçınılmaz olduğu da bir gerçekti o ayrı.


Hugh Jackman'ın yaptığı açıklama şu şekilde: ''Wolverine 3 ile ilgili henüz bir şey bilmiyorum. Görüşmelerimiz devam ediyor. Karakteri çok seviyorum. Bunun dışında, son filmle birlikte durumu da toparladığımızı düşünüyorum ve çok daha iyisini yapabiliriz bence. Eğer bir Wolverine filminde daha oynarsa %99.9 ihtimalle bu son Wolverine filmim olur.'' Üçüncü filmin senaryosu ile ilgili olarak ise 'İhtiyar Logan' hikayesine baktıklarını açıklayan Hugh Jackman tek hikayenin bu olmadığını da söyledi. Tabii bununla birlikten senaryoyu beğenmediği takdirde başka bir Wolverine filminde oynamayacağını ve henüz bir şey imzalamadığını da sözlerine ekledi. Şu ana kadar kesin olan bir şey varsa eğer o da Hugh Jackman'ın 23 Mayıs'ta gösterime girecek olan X-Men: Days of the Future Past filminde oynadığı ve X-Men: Apocalypse filminde oynayacağı.


'İhtiyar Logan' hikayesiyle ilgili olarak ise şu an kitapçılarda Türkçeye çevrilmiş olarak bulabileceğiniz bir hikaye ve okuduğum en iyi hikayelerden biri. Açık açık gidip alıp okuyabileceğinizi söylüyorum size. Zaten daha sonra burada 'İhtiyar Logan' incelemesi için sizlerle beraber olacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder