Powered By Blogger

29 Nisan 2014 Salı

ARROW S02E20


Elimizden geldiğince sizlere süper kahraman dizilerimizin bölüm incelemelerini sunmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de. Arrow'un 20. bölümü için oluşan gecikme için özür diliyoruz ve bir daha benzer bir şey olmaması için elimizden geleni yapacağımızı size söylüyoruz.

28 Nisan 2014 Pazartesi

GERÇEK KİŞİLERDEN ESİNLENİLMİŞ SÜPER KÖTÜLER


Bir süper kahramanda olmazsa olmaz denecek bir şey varsa oda süper kötüdür. Kahramanın başına dert açan, onu çeşitli zor duruma sokan ve hatta zaman zaman ölümün eşiğine getiren bu kötüler zaman zaman da kahramanın önüne bile geçebilirler.

O KÜÇÜK KIZ SCARLET WITCH .......


Quicksilver ve Scarlet Witch, Magneto'nun çocukları olan mutantlar, bunu az çok çizgi roman okumuş biri bilebilir. Mutant olmalarına rağmen hem Quicksilver hem de Scarlet Witch birer Avengers üyesidirler.

JUSTICE LEAGUE GELİYOR

Hepimizin bildiği bir şey bugün resmiyet kazandı. 2016'da gösterime girecek olan Superman vs Batman filminden sonra Warner Bros. Justice League filmi yapacakmış.

THE AMAZING SPIDERMAN 2 - FİLM ELEŞTİRİSİ


Bu yılın ikinci süper kahraman filmi olan 'The Amazing Spiderman 2' cuma günü ülkemizde vizyona girdi. Biz de kendimize görev bellediğimiz için her zaman olduğu ve her zaman olacağı gibi bu süper kahraman filmimizin de eleştiri yazısı ile sizlerle beraberiz.

24 Nisan 2014 Perşembe

NEREDEYSE BAŞKALARI TARAFINDAN OYNANACAK 5 SÜPERKAHRAMANLAR


Su götürmez bir gerçektir ki hepimiz süper kahraman filmlerini zevkle izliyor ve o karakterler yerine zaman zaman kendimizi koyuyoruz. Tabii o karakterleri sevmemizin bir diğer sebebi de karakterlere hayat veren oyuncular.

22 Nisan 2014 Salı

EN DEĞERLİ 10 ÇİZGİ ROMAN


Bugün internette gezinirken bulduğum bir bilgiyi siz sadık takipçilerimle paylaşmak istedim. Malumunuz sitemizde süper kahramanlarla ilgili çok sayıda haber var.

BATMAN 75 YAŞINDA


Eminim ki aramızda bilenler vardır ama bilmeyenler de bizden duysunlar, bu sene Batman'in 75. yılı. Evet yanlış duymadınız, Batman tam 75 yıldır aramızda ve güneş battıktan sonra bizleri koruyor.

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER CAMEO

Daha önce internette gezinirken karşılaşmış olduğum bir görseli sizinle paylaşmak istiyorum. Hepimizin bildiği gibi Captain America: The Winter Soldier filmi ülkemizde vizyona girdi

HUGO ÖDÜLLERİ 2014 ADAYLARI


Bilimkurgu ve fantastik alanlarının en önemli ödülü olarak kabul edilen Hugo Ödülleri'nin 2014 adayları da açıklandı. 17 Ağustos'ta Londra'daki LonCon 3'te açıklanacak

18 Nisan 2014 Cuma

ARROW S02E19

Daha önce karşınıza Arrow'u neden sevdiğimizi anlatan bir yazıyla çıkmıştık. Bundan sonra da elimizden geldiğince çabuk bir şekilde tek tek bölüm yazılarımızı yayınlayacağız.

17 Nisan 2014 Perşembe

YENİ X-MEN: DAYS OF THE FUTURE PAST POSTERİ


Son zamanlarda X-Men: DOTFP ile ilgili çok sayıda haber yaptığımızın farkındayız ama film yaklaştıkça filmle ilgili reklam çalışmaları da artıyor. Neyse lafı fazla uzatmadan sizi Almanya için yayınlanmış olan yeni afiş ile baş başa bırakıyorum.

16 Nisan 2014 Çarşamba

2014 EISNER ÖDÜLLERİ ADAYLARI


Çizgi romanlar için verilen en prestijli ödül olan Eisner Ödüllerinin 2014 yılı adayları da açıklandı. Tüm adayları inceleyip favorilerinizi belirleyebilmeniz için tam listeyi aşağıda sizlere sunuyoruz.

MARVEL'I NEDEN SEVİYORUZ??


Bu seferki yazı dizimizde elimizden geldiğinice neden Marvel karakterlerinin sevildiğini açıklamaya çalışacağız. Tabii ki aramızda Marvel Karakterlerini sevmeyenlerimiz olabilir, onlar için de umarız bunu okuduktan sonra biraz sevebilirler diyoruz.

X-MEN SON FRAGMAN!!!!



Daha bugün taze taze yayınlanan X-Men: Days of The Future Past filminin son diye açıklanan iki fragmanını sizlere sunmak da bizim görev tanımımıza giriyor. Fragmanlarla ilgili olarak da şu ana kadar yayınlanmış en iyi X-Men: Days of The Future Past fragmanları olduğunu söylemek istiyorum ve filme dair olan merakımı bir kat daha arttırdığı için de inceden sinirleniyorum. 'First Class'tan sonra Profesör X'in mutantlar için açmış olduğu okulun kapatılmış olması, Profesör X'in gençken bir ara gerçekten sapttığı, Magneto'nun hapiste olması ki bununla ilgili olarak Magneto'nun JFK suikasti ile suçlanmasının hapis yatmasının sebebi olarak gösteriliyor, bir de çizgi romanlarda Magneto'nun oğlu olan QuickSilver'ın neredeyse Magneto ile aynı yaşta olması fragmanda dikkatimi çeken noktalar. Filmin gösterim tarihi: 23 Mayıs

15 Nisan 2014 Salı

X-MEN: DAYS OF THE FUTURE PAST MÜTHİŞ REKLAMLAR


Bu yılın merakla beklediğimiz bir başka süper kahraman filmi olan X-Men: Days of the Future Past 23 Mayıs'ta gösterime girecek. Filmin vizyona girmesi de yaklaştıkça da filmle ilgili yapılan reklamların sayısı da ciddi şekilde artıyor. Hatta sadece sayısının artmasıyla kalmıyor çok da güzel işlere imza atıyorlar.

2014 MTV FİLM ÖDÜLLERİ


MTV 2014 Film Ödülleri yayınlaşmış biz de süper güçlü aile olarak kazananları size açıklamayı boynumuzun borcu belledik. Neyse lafı fazla uzatmadan sizi kazananlarla baş başa bırakıyoruz...

14 Nisan 2014 Pazartesi

NEDEN ARROW İZLİYORUZ??


Açık açık söylemek istiyorum, o kadar da büyük bir DC fanı değilim. Hatta ve hatta Green Arrow karakterinin ismini ilk olarak Smallville izlerken duymuştum. Smallville bittikten sonra 2012 yılında Green Arrow'un kendine ait dizisi olacağını duyduğumda da neden izlemeyeyim dedim kendime ve dizinin ilk bölümüyle beraber izlemeye başladım.

NİNJA KAPLUMBAĞALAR FRAGMAN


Daha önce de sinemaya uyarlanmış olan çocukluğumuzun efsane çizgi filmi Ninja Kaplumbağalar günümüz teknolojisi ve Michael Bay önderliğinde yeniden biz sadık izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmandan, Michelangelo'nun orjinale sağdık kalarak komikliğini ciddi ölçüden kullanacaklarını anlayabiliyoruz. Maalesef şu an için elimizde fazla bir görüntü olmayacağı için daha fazlasını da söyleyemiyoruz. Diğer fragmanlar yayınlandıkça daha net fikirlerimiz oluşacak tabii ki.

13 Nisan 2014 Pazar

DİZİLER İLE İLGİLİ GELİŞMELER


Hepimizin bildiği gibi son yıllarda süper kahraman filmlerine olan ilgide büyük bir artı var, e bunun devamı olarak da televizyon dizileri de kaçınılmaz olarak gelmeye başladı.

10 sezon boyunca Smallville izleyen biri olarak söylüyorum ki günümüzdeki 'hero' dizilerinden çok memnunum. Görünen o ki tek memnun olan ben değilim bu yüzden de 'hero' bazlı 3 yeni dizi de önümüzdeki sezondan itibaren bizimle olacak.

12 Nisan 2014 Cumartesi

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER FİLM ELEŞTİRİSİ



İlk film eleştirimize bugün izlemiş olduğum Captain America: The Winter Soldier ile başlıyoruz.

Marvel'ın 2008 yılında Iron Man ile başlayıp 2012 yılında The Avengers ile tamamladığı 'Phase 1'den sonra başladığı 'Phase 2'nin üçüncü filmi olan Captain America: The Winter Soldier filmini genel olarak beğendim. Yazının bundan sonrası spoiler içerebileceği için okumadan önce tekrar düşünün. Hatta tavsiyem filmi izlemediyseniz okumayın o kadar yani.

HERKESE MERHABA

Herkese Merhaba,

Evet üçüncü kez herkese dedikten sonra biraz kendimizi anlatalım. Blogumuzun amacı son zamanlarda filmler sayesinde popülaritesi iyice artmış süper kahramanlarla ilgili.